The Telegraph Hill Transformation Includes Incredible Views from the Top

By Caroline Williamson

Feldman Architecture are responsible for some truly enviable homes in San Francisco, California, and the practice has another one to add to the list. Telegraph Hill is a project that remodeled a plain, stuccoed house with an impractical interior of cut up spaces. The narrow home’s living spaces were reached via awkward, dark staircases up two floors making for an unpleasant path from the front entryway.

The exterior was given a major update with grey limestone cladding and black-framed windows that protrude out for a bold statement.

The top floor houses the transformed open living space with a brand new wood, steel, and glass staircase that allows light from the skylights and windows to trickle down. It also draws visitors to the top by following the light.

The open kitchen is outfitted with grey tones for a clean, modern look.

Hanging above the stairwell is a custom kinetic sculpture by a local artist that’s suspended from the metal ceiling.

The top floor was cut back to give the homeowners an outdoor space with a retractable awning.

The deck feels like it juts out over the city boasting incredible views of the Golden Gate Bridge, Coit Tower, and downtown San Francisco.

Photography by Joe Fletcher.

Source:: Design-milk